LIVET ENLIGT MYNTA

Direktlänk till inlägg 11 november 2008

- KLAR!! (tror jag...)

Av Mynta - 11 november 2008 09:12


Har gått här och inväntat det första dagsljuset inför fotografering av min färdiga (?) väska, men det vill sig inte riktigt!

Det är gråmulet och regnigt ute, nämligen...

Men ni får hålla tillgodo med dessa bilder:


-Tadaa!


Helbild.

Började fota inne vid hobbybordet på "kontoret", men ljuset var om möjligt ännu sämre där...


Gick in till matbordet i vardagsrummet...


Liite bättre ljus, men inte tillräckligt...färgerna blir lite missvisande,

tycker jag...

Väskan fick "fransar" av ulltyg längst ner.

Sydde även på några tunna sammetsband.



Bandkant upptill. Fick sy fast den för hand med lintråd - symaskinen tjorvade hela tiden! Axelremmen är ett gammalt bälte.



Fodrade med en slaktad diskhandduk. Mobilen fick en egen ficka.

Titta INTE på axelremmens sömmar...ska kanske dölja dem med något...?



Väskans baksida är än så länge helt "naken". Kanske får den förbli så.

Jag får se...



Funderar på om jag ska sy på sicksack-band på axelremmen.

-Tycker remmen är lite urblekt och tråkig!



...samt att jag nog syr fast någon knapp på insidan upptill, så att jag kan stänga till väskan lite vid behov...


Nej, nu ska jag faktiskt sy fast det där sicksackbandet! Ska nog premiäranvända väskan till jobb idag!! Känns kul!! (get a life...?)!


 
 
A

A

11 november 2008 12:23

Sitter fortfarande som en fågelholk och bara gapar av förundran hur du bara kan "svischa" ihop något så fint. På två dagar!
Nu vet jag inte vad du jobbar med, men du BORDE jobba med något kreativt. :)
Kram!

http://minsoffa.blogg.se

 
Ingen bild

Persiilja

11 november 2008 12:31

Men himmel och pannkaka så snygg!!!!!!!!!!
Det spelar ingen roll att du inte konkurrerar, du knäcker mig ändå! Jag tappar det lilla självförtroende jag har, buhuhuhu! Nä, jag skojaba, eller gör jag? Måste känna efter...
jo, jag överlever nog...
Fast det är fuskigt hur begåvade vissa är!
Hälsa din söta syster, tillika min namne, att jag blev jätteglad för länken! OCH hälsa också (eller P du läser ju detta eller hur) NÄR SKA DU ÖPPNA EN EGEN BLOGG???? Väntar och väntar!
Kram toksystrar!

 
Ingen bild

Sofie

11 november 2008 17:15

Jättefin väska! Mitt höst/vinter projekt är att lära mig sticka vantar. Förra årets projekt var sockar. Vi får se hur det går med det! :)
Jag har skrivit tidigare av intresse av din hund! Eller snarare dess ras kanske.. Kan du inte berätta lite hur hon är? Läste en artikel i Härliga Hund om Bullterrierns ganska bestämda sätt att vara och att man kanske får acceptera att det är en hund som inte går att få absolut kontroll över. Vad har du att säga om det? Har du henne lös?
Det är utan tvekan den hund som har mest intressant utséende! :)
Ha det bra!
Kram - Sofie

 
sofie

sofie

11 november 2008 17:15

glömde lämna min URL. =)

http://www.sojf.bloggagratis.se

 
Rosa

Rosa

12 november 2008 01:20

Sååå kul!!!

http://www.cafelatter.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Mynta

12 november 2008 08:03

A: Att det bara tog två dagar att svischa ihop väskan beror på min berömda "flow" som jag hamnade i. Ungefär som att läsa en bok som bara inte går att släppa förrän man läst klart! MÅSTE liksom bara bli färdig, för att man inte kan vänta på resultatet/upplösningen...

Persilja: Du; dej knäcker man nog inte i första taget - du verkar ha åtskilligt med skinn på näsan! (Fy vad äckligt det där lät, egentligen =) )
Tack för komplimangen. Du är faktiskt delaktig i denna väska - du står ju faktiskt för en stor del av inspirationen!! Det tycker jag du ska åt dig.
Ska hälsa syrran...

Rosa: Visst är den! Det är en viss känsla att gå runt och stoltsera med något som man gjort själv - och som man dessutom är ensam om!! Vill göra mer - kanske en börs eller nåt...?

 
Ingen bild

Mynta

12 november 2008 08:31

Sofie: Tack! Vad duktig du är som har lyckats sticka ett par sockar, och nu ska ge dig i kast med vantar...lycka till! Jag önskar att jag också hade kunnat sticka efter mönster - SUCK!

Gällande min (oops; vår) lilla gräddbulle, kan jag ju säga att hon är väldigt speciell. Ska jag vara väldigt objektiv, tror jag man kan säga att hon besitter väldigt rastypiska egenskaper; envis, smart, underhållande, staaark, kärleksfull...
Vi har ALDRIG henne lös. Skulle något inträffa vet vi att HON automatiskt skulle få skulden, beroende på allas fördomar om rasen. För oss är hon världens underbaraste hund - vi vill aldrig mer ha en annan ras!!
Är du intresserad av rasen, så rekommenderar jag ett besök på Svenska Bullterrierklubbens hemsida; www.svbtk.com. Där står allt du behöver veta om Bullterrier! Måste bara rekommendera en alldeles underbar bok som man också kan läsa: "Bullterriern i våra hjärtan". Den är utgiven av just SVBTK, och finns att köpa på deras hemsida!
Trevlig läsning!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mynta - 15 november 2013 22:22


  ...för jag finns ju på Instagram under mitt alias; systerylle.   Just nu finns det inte längre tid för att blogga, utan mitt uttrycksbehov i form av (många)bilder och några få ord, får utlopp just där, på Instagram, istället.   Älskar ...

Av Mynta - 6 september 2013 23:11

    Vi är många som njuter av det härliga sensommarvädret, nu! Här syns den skickligaste soldyrkaren hemma hos oss...       Det fina vädret till trots, har jag börjat förbereda inför hösten; en del av uteväxterna i kruka har fått ko...

Av Mynta - 2 september 2013 00:30

    Ja...det är jag, det. Gillar ju bubblor. Bubblor som man kan omslutas av; där man bara kan vara sig själv. Fixade en rent fysisk bubbla häromdagen, när jag återfann hammockregnskyddet i vårt garagekaos.       Inuti denna bubbl...

Av Mynta - 28 augusti 2013 10:13

    Vill bara säga att jag lever, och att bloggen INTE upphört att existera. (Fast man skulle kunna tro det...)   Sommaren har varit god, och jag har levt i allra högsta välmåga. Haft 3 veckors skön semester, pulat i trädgården, tagit ha...

Av Mynta - 22 maj 2013 17:24

Går hemma och hostar och tycker lite synd om mig själv. Får idéer mitt i långtråkigheten.   Laborerar med typsnitt, färger och mönster... Funderar nämligen på att brodera  armband för att  lägga ut i shoppen på Signerat.se. ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12
13
14 15
16
17 18
19
20 21
22
23
24
25
26 27
28
29 30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik

Hälsa på hos mitt "OFOG":

Runtomkring

           

Hemmahuset

 

       

Trädgården

 

  

 Hönshuset

 

      

En del av flocken 

 

  

 Vardagsvåndor...

 

 

  

 

Gräddbullen  

 

  

Middagsfixande

 

  

Pysslande

 

  

Bakande

 

 

 

Lyssnande


Ovido - Quiz & Flashcards