LIVET ENLIGT MYNTA

Direktlänk till inlägg 4 juni 2009

Bloggtorka

Av Mynta - 4 juni 2009 09:47



Just som rubriken antyder, är det alltså väldigt torrt här.

I min blogg, alltså. Samt i min skalle.

Därav ovan valda bild från vår trädgård - måste ju balansera med nåt vått, liksom... (Ååh, vad rolig man är. Not. Patetisk, kanske...)


Är sååå trött på mig själv och min blogg just nu. Känns inte som om jag har något mer att tillföra, liksom. Man kan ju bara klicka på "För ett år sedan" här i högermarginalen för att se att inte så mycket har förändrats...

(Och var f-n tog nu den där länken vägen? Den har ju alltid funnits där innan!! Skit samma. Tänk er bara en massa likartade inlägg....suck.)

Ett evigt tjatande om recept & trädgård och konstigt pyssel (som ofta lämnas oavslutat...)

Om man inte bortser från stora omvälvande nyheter som undulatinköp samt surdegsbakande. Oh - vad intressant! Jag tror jag sprängs. Långsamt.


Usch & blä.


Insåg min katastrofala tråkighet när jag tänkte göra ett inlägg om min nyinköpta mattbankare och sedan stolt visa upp vår nybankade soffa.


HUR intressant är det på en skala?


Hur många människor tar fram kameran för att fotografera sin mattbankare?

Eller hur många tar sedan ytterligare steget vidare och tankar över bilden i sin dator, laddar upp den på en blogg för att sedan tillbringa 20 minuter framför datorn för att skriva om denna förbannade mattbankare?

Låter ju inte klokt, egentligen.


Vad håller jag på med?


Nej, nu ska jag göra nåt vettigt.

Som att bädda och köra en tvätt. (Det var väl intressant att få veta?)


Vilken kul typ man är.


*kräk*

 
 
Tant Grön

Tant Grön

4 juni 2009 11:21

Jamen det är ju JÄTTE intressant, jag vill veta mer om er mattbankare och den nybankade soffan, pris, vart, funktion, bra, dålig???

http://valkommenhemtilltantgron.bloggagratis.se

 
Michaela

Michaela

4 juni 2009 11:24

Var har du köpt ert fina fågelbad? Fantastiskt, ett sånt vill jag ha!!

http://www.knuttenspaddeborg.blogspot.com

 
Ingen bild

Persil,ja

4 juni 2009 13:11

Ledsen att göra dig besviken men det ÄR intressant. Precis lika intressant som att dagens outfit är från H&M eller att barnen ska på maskerad eller vad fanken som helst. Jag vill min själ (så sa alltid min farfar) SE den där mattbankaren och också den soffa som blivit bankad plus HUR man bankar en soffa. Tar man ut den eller gör man det i vardagsrummet och sen får man dammsuga hela huset????? VILL FAKTISKT VETA! Så nu får du sluta vara ego och behålla sånt för dig själv bara för att du fått för dig att du är tråkig. Sen vill jag faktiskt ha mejl också. LÄNGTAR!!!! Puss!

 
Ingen bild

Mari

4 juni 2009 19:58

Hej Mynta!!
Det är ju just det där "tråkiga" vardagliga som är så intressant. För en del är det igenkännande och för en del är det "exklusivt".Men du kanske behöver lite mer feedback från oss läsare ...det kanske skulle kännas bättre? Kom igen nu Mynta ! Jag gillar din blogg den är härlig och du verkar vara en skön människa!

 
Yvonne

Yvonne

4 juni 2009 21:06

Vi är nog många som tycker att din blogg är intressant! Inklusive din mattbankare! Så det så!
Men känns det så, så ta en paus vet ja! Vi finns här när du känner för att blogga igen! =)

Kram!

http://yvonnes-blogg.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Lotta

4 juni 2009 23:34

Klart att du ska blogga vidare. Det är väl sådant man behöver se och läsa om , alltså det vardagliga livet .Mat och surdeg är väl en del av det . Jag kikar in nästan varje dag för att få uppleva mysiga mat , interiör och trädgårdsbilder!!
/Lotta

 
Annica

Annica

5 juni 2009 08:09

Hej Mynta! Jag gapskrattade när jag läste detta inlägg! Du kanske inte tycker att du skriver om något intressant - men du skriver oerhört underhållande! Fortsätt med det!

http://annicapannicka.bloggagratis.se

 
Losarinas mor

Losarinas mor

5 juni 2009 09:29

Jeg holder altså meget af din blog !!!
Og har savnet dig :-)

http://wwwkrlighedsagdelosarinasmor.blogspot.com

 
sofie

sofie

5 juni 2009 11:50

Va inte ledsen. Du har alltid fina bilder, ser positivt på saker och ting och är duktig! Du inspirerar! men det är klart.. alla har vi våra less-på-sej-själv dagar. Jag är medveten om det.:)

http://www.sojf.blogg.se

 
love

love

6 juni 2009 07:09

Vad fin blogg du har!

http://aik-.bloggagratis.se

 
Johanna

Johanna

6 juni 2009 09:38

Jag tänkte skriva att jag tycker att din blogg är underhållande och intressant osv osv... men det har ju ovanstående redan kirrat, så jag säger bara:
Fortsätt i samma stil!

/Johanna!!

http://pantarholmskajen.blogspot.com

 
Ingen bild

Ellen

6 juni 2009 11:13

Heisann, Mynta! Du er jo et Menneske! Nå også med teppebanker! Det beste med å lese blogger er å oppdage at en selv er ganske normal. Livet består av undulater og barn og teppebankere. Sånn er det bare! Takk til deg! :)

 
Glynis

Glynis

7 juni 2009 01:29

I would miss your blog terribly. You have not only inspired me to look around my own home with new eyes, but you also made me want to start writing my own blog again. Take a few days to rest, but remember that there are many of us who find your blog a refreshing oasis to come and see how life is in your charming cottage. I just found you again and I would hate to lose you!

http://glynisinwa.wordpress.com

 
susanne

susanne

7 juni 2009 10:02

hej du.. klar dessa saker är intresanta..det är det som gör bloggandet så intresant man får möta människor få glimtar ur deras vardag.. :)

http://supermamman.bloggagratis.se

 
Sanna

Sanna

8 juni 2009 15:03

Vilken mysig inspirerande blogg du har..hoppas det är ok att jag länkar till dig och återkommer och hämtar mer inspiration.. Protestera annars =) hihi..
Ha en fortsatt trevlig sommar!
Kraaaam
Sanna

http://krimskramsan.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Anna-Karin

17 juni 2009 13:51

Hej hej kusin.....Tack for ett gott skratt...
I agree, don't take life to serious. You got to have a laugh and take the mickey out of yourself or someone else sometime.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mynta - 15 november 2013 22:22


  ...för jag finns ju på Instagram under mitt alias; systerylle.   Just nu finns det inte längre tid för att blogga, utan mitt uttrycksbehov i form av (många)bilder och några få ord, får utlopp just där, på Instagram, istället.   Älskar ...

Av Mynta - 6 september 2013 23:11

    Vi är många som njuter av det härliga sensommarvädret, nu! Här syns den skickligaste soldyrkaren hemma hos oss...       Det fina vädret till trots, har jag börjat förbereda inför hösten; en del av uteväxterna i kruka har fått ko...

Av Mynta - 2 september 2013 00:30

    Ja...det är jag, det. Gillar ju bubblor. Bubblor som man kan omslutas av; där man bara kan vara sig själv. Fixade en rent fysisk bubbla häromdagen, när jag återfann hammockregnskyddet i vårt garagekaos.       Inuti denna bubbl...

Av Mynta - 28 augusti 2013 10:13

    Vill bara säga att jag lever, och att bloggen INTE upphört att existera. (Fast man skulle kunna tro det...)   Sommaren har varit god, och jag har levt i allra högsta välmåga. Haft 3 veckors skön semester, pulat i trädgården, tagit ha...

Av Mynta - 22 maj 2013 17:24

Går hemma och hostar och tycker lite synd om mig själv. Får idéer mitt i långtråkigheten.   Laborerar med typsnitt, färger och mönster... Funderar nämligen på att brodera  armband för att  lägga ut i shoppen på Signerat.se. ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik

Hälsa på hos mitt "OFOG":

Runtomkring

           

Hemmahuset

 

       

Trädgården

 

  

 Hönshuset

 

      

En del av flocken 

 

  

 Vardagsvåndor...

 

 

  

 

Gräddbullen  

 

  

Middagsfixande

 

  

Pysslande

 

  

Bakande

 

 

 

Lyssnande


Skapa flashcards